Ogłoszenia

2015-02-20
kurs pierwszej pomocy

Chcesz pomóc osobie, która uległa wypadkowi, np. na ulicy? zgłoś się na kurs „Udzielanie pierwszej pomocy osobom poszkodowanym w nagłych (...)

« 1 2

Zapraszamy wszystkich chętnych na prowadzone w naszym centrum kursy. Doświadczeni nauczyciele i przyjazna atmosfera pozwalają  w szybki i przyjemny sposób przyswoić nową wiedzę i umiejętności. Trwają zapisy na następujące kursy:

• Kurs komputerowy dla początkujących - zapraszamy szczególnie osoby 50+
  • Kurs komputerowy dla zaawansowanych
  • Kurs języka niemieckiego - dla początkujących i zaawansowanych
  • Kurs języka angielskiego - dla początkujących i zaawansowanych
  • Kurs obsługi kas fiskalnych.

► W Kolpingowskim Centrum Wsparcia dla Bezrobotnych udzielamy informacji dotyczących ofert pracy, co tydzień aktualizujemy tablicę informacyjną znajdującą się w naszym biurze, gdzie umieszczamy oferty pracy

Jeśli myślisz o wejściu lub powrocie na rynek pracy, bądź też o zmianie zawodu, wolontariat może być ważnym etapem w zdobyciu doświadczenia, umiejętności i referencji. Jako jedna z form edukacji nieformalnej daje możliwość wypróbowania sił w różnych dziedzinach, pozwala na zbadanie nowych obszarów pracy, pomaga ukierunkować własny rozwój zawodowyKażda osoba, która dysponuje wolnym czasem i chce ten czas wykorzystać, aby pomagać innym, może pracować jako wolontariusz w naszym Stowarzyszeniu. Zapraszamy wszystkich chętnych do współpracy.